Галерия

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини скандализира с коментара, че от Реал Мадрид са ограбили Кристиано Роналдо миналата година.

Както е известно, тогава португалецът загуби битката за Златната топка от Лука Модрич, който беше лансиран от "белия балет" за отличието и в крайна сметка успя да го спечели.

Според известната в интернет пространството теория на конспирацията босът на Реал Флорентино Перес си е отмъстил по този начин на напусналия в посока Ювентус голмайстор на отбора.

"Победата на Меси за Златната топка тази година е нещо нормално. Истинската кражба беше миналата година, когато от Реал Мадрид решиха, че Кристиано не трябва да печели отличието. Тогава беше много странно", избухна Киелини.

"Кристиано беше спечелил Шампионската лига и по тази логика сега Златната топка трябваше да бъде за Ван Дайк. Може би миналата година наградата трябваше да отиде при Гризман, Погба или Мбапе, защото те направиха изключителни неща на световното. Но Модрич... В това нямаше никакъв смисъл", завърши своя коментар бранителят на "старата госпожа".