Защитникът на Ювентус Матайс де Лихт заяви, че разбира критиките на феновете към него и обеща, че ще работи усърдно, за да стигне очакваните стандарти. Младият холандец бе привлечен срещу 85 млн. евро през лятото от Ювентус, но не успя да се утвърди в състава.

Де Лихт дори бе изместен от титулярния състав от напористия турчин Мерих Демирал, който обаче скъса кръстни връзки и ще се лекува дълго време. Така холандецът започна като титуляр в последните два мача на Юве срещу Удинезе и Парма.

„Критиките към мен са нормални. Ако бях на мястото на феновете, също щях да бъда бесен от някои грешки, които допускам. Но аз продължавам да работя здраво и ще опитам да подобря представянето си във всеки компонент“, каза Де Лихт, който вече 6 месеца е играч на Юве.

„Доволен съм от някои неща в първите си шест месеца в клуба. Убеден съм, че ще ставам все по-добър. Кристиано Роналдо е невероятен играч. Спомням си, че и той получи доста критики, но смълча всички критици. Показва феноменални неща и съм много щастлив за него“, каза още защитникът.