Напрежението в италианския хегемон Ювентут се покачва непрекъснато заради слабото представяне в последно време.

Преди снощната загуба с 0:1 от Олимпик Лион в първи мач от 1/8-финалите на Шампионска лига, камерите уловиха интересен момент. На него капитанът на "Старата госпожа" Леонардо Бонучи беше хванат да вика на Блес Матюиди.

Това веднага породи спекулации, че в съблекалнята е имало скандал, което се е отразило на представянето на торинци. Защитникът отрече да се е карал на световния шампион от Мондиал 2018 и внесе яснота около случката.

"Не съм се карал на Матюиди. Казах му, че и резервите са част от отбора и всички трябва да сме готови във всеки един момент да допринесем за успеха", поясни Бонучи относно халфа, който изгледа срещата от скамейката. "И с титулярите нещо не беше наред в нагласата към мача. Трябва да разрешим тези проблеми, защото те правят разликата в двубоите", добави опитният бранител.

Относно поражението, той каза, че през първото полувреме Юве е играл по грешен начин. "Изоставяхме за всяка спорна топка. В някои мачове си патиш и за най-дребните грешки. Бяхме много разтеглени по терена, не бяхме добре групирани и не бяхме достатъчно агресивни, което е проблем в манталитета. Трябваше да се "събудим" по-рано", каза още италианският национал.