Още по темата

 

Една от звездите на Ювентус Пауло Дибала си припомни събитията около трансфера си от Палермо в Ювентус през лятото на 2015 година за 40 милиона евро.

Аржентинецът, който се възстановява от коронавирус у дома, даде видеоинтервю за клубния сайт на Юве. Пауло призна, че е имал няколко оферти преди тази от "бианконерите", но не е бързал да ги приема, защото е знаел, че ще бъде потърсен от Юве.

"Помня деня, сякаш беше вчера. Бях у дома в Палермо заедно с майка ми и останалите. Коментирахме какво ще се случи и кой отбор да избера. В този период получавах много обаждания от различни клубове и треньори".

"Не исках да затвярям вратата за никой от тях, но и не казвах "да", защото бях сигурен, че рано или късно ще дойде оферта и от Юве".

"В един следобед моят агент ми звънна и каза, че до час ще получа обаждане от спортния директор на Ювентус. Говорих с Фабио Паратичи и той ми обясни, че ще направи всичко възможно да ме привлече".

"След като приключихме разговора, изтичах при майка ми, прегърнах я и казах, че не искам да ходя никъде другаде, а само в Юве", добави Дибала.