Спечелването на първа титла от 2008 г. насам не трябва да е най-важната цел пред ЦСКА за сезона. На това мнение е анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла. Според него голямата битка на "червените" ще е извън терена.

"Участието в евротурнирите през следващата кампания трябва да е основният приоритет пред клуба. Наказанието продължава да е в сила, така че ръководството трябва да насочи всички усилия натам. Не съм в кухнята, но предполагам, че се действа усилено в тази насока", заяви Майкъла, след което добави, че според него така или иначе ЦСКА трудно ще се пребори с Лудогорец за златните медали. "Но това не пречи да ги бием още два пъти", допълни той.

Относно днешното домакинство на Черно море в среща от 22-ия кръг на Първа лига, бившият защитник прогнозира победа за "армейците" с два гола разлика. "Личи си, че отборът е направил добра подготовка. Физически стои много добре на терена. Не мисля, че ще има проблеми да спечелим", каза още Илиев. 

ЦСКА приема "моряците" на стадион "Българска армия" от 17.30 часа. В класирането "червените" изостават на точка от лидера Лудогорец, докато варненци заемат 8-мо място с 25 т.