Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга е способен да вкара гол на Левски и със задник. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод отминалото Вечно дерби.

Галерия


"Червените" излъгаха големия си съперник с 1:0 с попадение на бразилския стрелец в заключителните минути на мач №1 у нас. "Каранга е способен да отбележи с всяка една част от тялото си, даже и със задник", заяви ветеранът на "армейците" пред нашата медия.

Относно поредните скандали с Каранга за изразяването му на радостта, Майкъла беше категоричен, че той не е направил нищо лошо и в жестовете му не се крие омраза. "Просто е щастлив, това е всичко. Говорим за емоционален човек с бразилска кръв. Навремето Христо Стоичков настъпваше съдиите и не ставаха такива полемики", добави Илиев.

После той призова Левски да гледа собствения си отбор и да не се занимава с жалби срещу Каранга. Майкъла е на мнение, че "сините" имат отлични футболисти и треньор, но Делио Роси още не може да нацели ваксата. "Разполагат с още четири мача да се докажат, но едва ли ще успеят", допълни Майкъла.

Той каза още, че Вечното дерби е трябвало да бъде отложено заради пороя, който се изля над София и затрудни двата отбора. "Гледахме водна топка, която се риташе и се разчиташе на късмет. Но никой от клубовете не го поиска отлагане, нито съдиите и делегатите. При хубаво време, щеше да стане спектакъл с поне 25 хиляди фенове на стадиона", завърши Илиев.