ЦСКА трябва да разбере, че не може да разчита единствено на голмайстора си Фернандо Каранга. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Звезда на "червените" пропуска утрешното домакинство на Ботев Пловдив в мач от първия кръг на плейофите на първенството. Причината за това е наказанието, което Дисциплинарната комисия към БФС му наложи след изцепките при победата с 1:0 над Левски.

"ЦСКА трябва да разбере, че не е само Фернандо Каранга", категоричен беше Майкъла пред нашата медия. "В негово отсъствие се налага останалите играчи да поемат отговорност. На "Българска армия" има много добри футболисти и не бива да разчитаме само на един", добави Илиев.

Очакванията са зимното попълнение Жан Карлос Бланко да смени Каранга срещу Ботев. "Чувам, че е добър нападател и сега е шансът му да се докаже. Трябва да хваща подобни моменти с две ръце, за да играе в ЦСКА", коментира бившият защитник.

Относно серията на "канарчетата" от три поредни равенства в Борисовата градина, Илиев заяви: "Значи е време да загубят. Ботев е отличен отбор, който играе компактно във всички линии. Очаквам ЦСКА да постигне трудна победа", прогнозира той.

Накрая Майкъла заяви, че Левски и Лудогорец едва ли ще сбъркат при домакинствата си съответно на Берое и Верея. "Това още повече задължава ЦСКА да спечели. Иначе голяма работа, че победихме Левски", завърши Илиев.