Левски има шанс да си направи снимка за спомен до европейски отбор. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод срещата с Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България.

Дербито на "Герена" ще се играе тази вечер от 19.00 часа и се очертава като най-важният мач за "сините" до момента през сезона. Но те влизат в него в отчайваща форма – две равенства и загуба от подновяването на пролетния дял на efbet Лига.

От своя страна разградчани спечелиха последните си три гостувания на Левски без да допуснат гол. "Но това  няма никакво значение", каза Илиев пред нашата медия.

"Държавата е зад Левски и какво? Славия отиде на техния стадион само с българи и пропусна да ги разгроми. Кой е виновен? Пак ли Венци Стефанов? На "Герена" имат добри играчи, но тях ги интересуват само парите. Европейският им мач е срещу Лудогорец", добави Майкъла, който не се съмнява в успеха на "орлите", които определя като поне една класа над всички останали родни отбори.

Той призова в Левски да наложат и глоби, за да могат футболистите да се вземат в ръце. "Единственият им шанс да елиминират Лудогорец е да ги излъжат. Всичко трябва да е на тяхна страна: късмет, звездите, хороскопа, иначе няма как", завърши Илиев.