Още по темата

 

Жена задържа Габриел Обертан в Левски, твърди „Меридиан Мач“. Иначе „сините“ нямат нищо против да се разделят с него, въпреки че бързо стана любимец на феновете.

А освен това са получили и няколко изгодни оферти за звездата си. До този момент обаче половинката на Габриел не е харесала нито една от тях. Причината е, че тя не иска да се разделя с него, но настоява двамата да продължат живота си в нормална, а не екзотична държава.

Затова дамата желае Обертан да обмисли добре бъдещето си. Самият футболист обяви, че Ейша, която е американка, се чувства много добре в София. „Тя смята, че това е най-хубавият в град, в който сме били до момента“, призна французинът в интервю преди време.

Според запознати има и друга причина за раздялата на Левски с Обертан. Бившият играч на Манчестър Юнайтед не бил в най-добри отношения с Делио Роси.

Той дори често си позволявал да влиза в спорове относно ролята си на терена с италианеца. Обертан дойде през лятото на „Герена“ като свободен агент и набързо бе натоварен с не леката задача да връзва играта на отбора.