След като финализира привличането на бразилския нападател Ривалдиньо и очакваното такова на португалския полузащитник Филипе Нашименто от Динамо Букурещ, Левски ще се насочи и към изпълнението на последното желание на треньора Делио Роси.

„Сините” ще привлекат и ляв бек. От Терена" вече сериозно работят по въпроса. Те трябва да вземат краен защитник през следващата седмица. "Тема спорт" разбра, че спортно-техническият щаб е набелязал за трансфер двама футболисти.

И двамата играят във френския елит. Левски вече е влязъл в контакт с клубовете им и е отправил оферти. В момента се чака отговор на тях. От „Герена" ще трябва да се бръкнат, за да привлекат един от двамата желани футболисти, защото те са обвързани с контракти с клубовете си.

Плюс за сините е, че френското първенство върви и в момента. Това означава, че който от исканите да бъде взет, то той ще бъде във форма и няма да е необходимо да наваксва физически.

Привличането на ляв бек е крайно необходимо. Причината е, че за тази позиция Делио Роси разполага единствено с Иван Горанов. Ползваният за резерва през есенния сезон Мики Орачев бе освободен - той премина като свободен агент в Септември София. За дясно в отбраната пък Роси има сърбина Милощ Цветкович и младока Ивайло Найденов.