Още по темата

 

Божидар Митрев, който вече получи подкрепа от феновете на Левски и съотборниците си, ще получи вот на доверие и от треньорското ръководство - капитанът няма да бъде развенчаван след гола от корнер който получи за поражението 0:1 от Лудогорец. 

Митрев ще продължи да бъде първи избор за вратар в предстоящите важни битки за „сините“ - реванша с ЦСКА за купата след седмица и хипотетичния финал в турнира, който би спасил целия сезон след 9-годишно чакане за трофей на „Герена“. 

Още по темата

 

Това, че щабът му подава ръка, трябва да се види още в предстоящия мач за първенството с ЦСКА в сряда, когато Митрев ще излезе отново титуляр на вратата на „сините“.
 
Срещу „Лудогорец“ З1-годишният страж хвана дузпа на Кешеру, направи и редица добри намеси, но в 8З-ата мин. допусна директно попадение след ъглов удар, изпълнен от румънския голмайстор на разградчини. След последния съдийски сигнал Митрев падна на терена и се разплака. Впоследствие с помощ от утешаващите го съотборници се изправи. Поплака и пред сектор „Б". А феновете показаха подкрепата си за „синия“ юноша.
 
Най-важно към момента обаче е отношението на Делио Роси. А италианецът явно ще покаже доверие към капитана си. Втората опция към момента е друг продукт на „синята“ школа - Николай Кръстев, който първи прегърна Митрев след тежкия момент.
 
Ситуацията за след края на сезона обаче изглежда коренно различна. Левски почти сигурно ще има нов вратар за новия сезон. На първо четене напира юношеският национал Димитър Шейтанов. Очакват се и вратарски трансфери от и към „Герена“.