Полузащитникът Васил Панайотов напуска Левски и става свободен агент. 27-годишният Панайотов направи добър сезон със "сините". Той беше един от най-постоянните играчи от състава в средата на терена, като записа 34 мача с 4 гола и 2 асистенции.

В крайна сметка, обаче, от ръководството на клуба не му предложиха нов договор и той няма да продължи да носи екипа на родния си клуб.

Панайотов снощи е бил информиран, че на него няма да се разчита за новата кампания. Той пристигна на "Герена" днес, за да си събере багажа и да се сбогува със съотборниците си.  Халфът няма да се включи в днешната първа тренировка на отбора от лятната подготовка.

Левски иска да задържи Антонио Вутов с дългосрочен договор, разкри пресаташето на "сините" Петър Мисов. Той пое отговорността да говори за трансферите преди първата тренировка за сезона.

"Имаме срещи с агентите на Вутов, защото искаме да го задържим в дългосрочен план. Очакват се две или три нови попълнения. Ще ви уведомим за тях, когато има нещо официално", каза той.