Сагата около това дали Анто­нио Вутов ще продължи да носи екипа на Левски се очаква да се разплете до края на този месец, когато договорът му със сините изтича, пише "Тема Спорт". Полузащитникът неведнъж заяви, че желанието му е да продължи на "Герена". От страна на Левски то също е та­кова. Старши треньорът на си­ните Делио Роси е доволен от представянето на халфа и иска да го има в състава. При условия­та на двете страни също няма разминавания. 

Единствената въпросителна в момента е дали Удинезе ще иска да задържи Ан­тонио. Полузащитникът има до­говор с италианския клуб за още една година. В момента се про­веждат преговори между Левски и тима от Удине. Едната възможност е контрактът между тях да бъде прекратен, а друга­та е отново Вутов да играе ка­то преотстъпен на стадион "Ге­орги Аспарухов". 

Вчера той изле­зе за първа тренировка със свои­те съотборници и поне до края на юни ще се подготвя съвме­стно с тях. Преди няколко седми­ци се появи информация, че Бо­тев Пловдив също желае отново Вутов да носи жълто-черната фланелка, но тази опция няма да се случи.