Левски спечели с 4:0 първата си контрола от лятната подготовка на тима.  На ст. „Георги Бенковски” в Пазарджик „сините” с лекота преодоляха първия си спаринг партньор – Хебър. Двубоят бе във формат от две полувремена по 40 минути, които бяха разделени от стандартна пауза от 15 минути. Лошата новина за Делио Роси бе контузията на Станислав Костов, който не успя да доиграе двубоя и бе изваден в 78-ата минута. Очаквано мачът мина под диктовката на столичани, които вкараха по два гола през двете полувремена.

Първият гол падна в 18-ата минута след образцова комбинация между Гомес и Обертан. Гомес напредна през центъра и подаде на Обертан надясно, французинът премина през няколко бранителя и дори беше повален в наказателното поле, но от паднало положение успя да върне на влизащия Гомес, който отклони с точен удар в мрежата. Три минути по-късно Гомес асистира на Серджиу Буш за втория гол в контролата. До края на първата част не паднаха нови попадения и двата тима излязоха в 15-минутна почивка.

През второто полувреме треньорът на Левски Делио Роси вкара всички резерви - Петър Иванов, Антъни Белмонт, Томислав Папазов, Илия Димитров и Станислав Костов.

Хебър заигра по-офанзивно след почивката и в 52-ата минута вратарят на „сините” Петър Иванов, заменил Митрев, трябваше да се намесва след далечен удар на футболист на домакините.

В 61-ата Мартин Петков задържа умело в наказателното поле на Хебър и стреля силно, но топката профуча на сантиметри от сглобката. В 66-ата минута Левскиспечели корнер, Жорди Гомес направи перфектно центриране за Яблонски, който без да се затрудни покачи на 3:0.

Хебър се хвърли в атака в последните минути на двубоя и в 70-ата Ангел Лачов остана сам срещу Петър Иванос, но вратарят на Левски показа умения и с крак успя да избие удара, опазвайки мрежата си суха.

Вместо да отбележат гол на честта, Хебър получиха 4-и в 74-ата минута, а негов автор бе играчът на мача за „сините” – Жорди Гомес.

Малко преди края на контролата Станислав Костов получи контузия и не успя да доиграе двубоя, който завърши при резултат 4:0 за Левски.

ХЕБЪР - ЛЕВСКИ 0:4

0:1 Гомес (18)
0:2 Буш (21)
0:3 Яблонски (66) 
0:4 Гомес (72)

ЛЕВСКИ: Митрев, Найденов, Яблонски, Белаид, Боримиров, Тиам, Гомес, Мариани, Обертан, Буш, Кабов

ЛЕВСКИ II полувреме: Петър Иванов, Найденов, Томислав Папазов, Давид Яблонски, Аймен Белаид, Кали Тиам, Антъни Белмонт, Жорди Гомес, Мартин Петков, Илия Димитров, Станислав Костов