Разтрогналите с Левски през миналата седмица Георги Ангелов и Нелуц Рошу са получили неустойки, за да си съберат багажа от „Герена". 

Те категорично са отказали да напуснат, без да вземат финансово обезщетение за факта, че не попадат в плановете на Делио Роси, пише "Тема спорт". 

Двамата имаха контракти с клуба за по още две години, но италианският треньор бе заявил на ръководството, че няма никакво намерение да разчита на тях. Така, за да скъсат договорите си по взаимно съгласие, футболистите са получили по няколко заплати.

Георги Ангелов пристигна на „Герена" през лятото на 2017 година от Верея. Преди назначението на Делио Роси той изигра 5 срещи - 3 за първенство и 2 за Лига Европа. 

След идването на италианеца централният защитник, който бе ползван и в дефанзивен план, помириса терен само веднъж. Тази пролет Ангелов игра като преотстъпен във Витоша Бистрица и помогна на тима да запази мястото си в елита. След като скъса със сините, Георги веднага подписа с Берое. 

Нелуц Рошу, за когото Левски плати 100 хиляди евро преди година, изигра общо 9 мача за тима. В тях той направи само една асистенция. 24-годишният румънец също не стоя дълго без отбор. Той вече се обвърза с Астра Гюргево.