Левият защитник на Левски Иван Горанов ще бъде на линия за първия сблъсък с Вадуц от първия квалификационен кръг на Лига Европа.
 
Сините гостуват на носителя на Купата на Лихтенщайн на 11 юли, сряда, от 18:45 часа. Реваншът е на стадион "VIVA-СОМ Арена Георги Аспарухов" на 17 юли, вторник, отново от 17:45 часа.
 
Горанов има контузия в глезена. Тя му попречи да вземе участие в изминалите две контроли на сините - успеха с 4:0 над аматьорския Хебър Пазарджик и загубата с 1:2 от Септември София.
 
Халфът на сините Фелипе Нашименто вече е готов за игра. Той започна подготовка наравно със съотборниците си. Португалецът пропусна досегашните спаринги. 23-годишният полузащитник имаше проблеми с травма, която го измъчва още от края на миналия сезон.
 
Очаква се Нашименто да играе срещу Монтана - приятелската среща е на 3 юли на „Герена". След това на сините им предстои още една проверка - на 5 юли срещу украинския Александрия.
 
В лазарета засега остава Милош Цветкович, който е с възпаление на ахилесовото сухожилие. Доста по-сериозно е състоянието на бразилското крило Паулиньо.
 
Фланговият играч лекува разтежение на бедрен мускул. То може да го извади от сблъсъка с носителя на Купата на Лихтенщайн.