Възпитаниците на Делио Роси ще останат завинаги в историята на Левски като трупата, записала едно от най-срамните петна в европейската одисея на клуба. "Сините" спечелиха с 3:2 у дома срещу футболното джудже Вадуц, но са аут след общ резултат 3:3 и повечето вкарани голове от съперника от Лихтенщайн.

Ултрасите на Левски очаквано започнаха да скандират срещу Делио Роси близо четвърт час преди края на редовното време. Към треньорската скамейка дори полетяха седалки, а ядосани запалянковци тръгнаха заплашително към италианеца, което наложи намесата на полицията.  

Ексцесиите продължиха и след края на мача. На футболистите им се наложи да се крият дълго време в съблекалнята, тъй като пред нея ги очакваха разгневени фенове, които сипеха ругатни по адрес на Роси и възпитаниците му. Наложи се полицаите да отблъскват запалянковците, изтегляйки ги встрани от мястото, откъдето излизат футболистите.

Чак след като измина 1 час и 20 минути след последния съдийски сигнал, започнаха да се появяват футболисти. Те обаче не желаеха да говорят пред чакащите ги журналисти.