Бившият нападател на Монако Ласина Траоре няма да играе в Левски. Това обяви изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов по повод вчерашните информации, идващи от Франция.

Те гласяха, че известният нападател е сигурно ново попълнение на "Герена" и ще подпише договор за 2 г. "Това е пълна спекулация", отсече Иванов след края на Общото събрание на акционерите.

"Правят се всякакви опити за вдигане на цени. Ние затова коментираме, когато сме подписали. Воденето на преговори, че означава, че футболистът е привлечен", добави той.

Относно португалския халф Нуно Рейш, който е в София за разговори с Левски, Иванов каза: "Искрено се надявам да подпише. Не предвиждаме други трансфери до края на прозореца".

Шефът в Левски коментира и търсенето на нов спортен директор. "Темата се обсъжда, защото в сегашната ситуация въпросът е още по-актуален. Всички искаме клубът да запази първото си
място. Продължаваме да работим по това и се надяваме в скоро време да имаме решение. Не е нито много близо, нито много далеч", каза той.

Накрая Иванов заяви, че юношите в първия отбор няма да бъдат давани под наем. "Тяхното желание е да останат в Левски", уточни Иванов.