Треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели след победата на "сините" над Витоша Бистрица (2:0), че успехът бе изключително важен, тъй като той ще успее да успокои играчите.

"Контузията на Валери Божинов не е тежка, но не сме разбрали точно каква е. Успяхме да вкараме два гола и това успокои малко футболистите. Те са малко напрегнати, но постепенно отборът ще влезе в добра форма. 

Реализирането на първите две положения показва класа. Важни са победата и трите точки, но изпуснахме и няколко голови положения. Доволен съм от играта. Изключително важна победа, защото отборът трябва да се успокои игрово. 

Играчите трябва да изпълняват това, което се казва. Доволен съм, че започват да свикват какво изисквам от тях. Взаимно се изучаваме. Това е предизвикателство за мен.

Искам с Левски да постигнем добри успехи. Схемата на игра зависи от качествата на футболистите, с които разполагаме. Искам всеки един от играчите да се чувства добре на позицията, на която го слагаме. 

Може да играем и с двама нападатели, въпреки че схемата за мача с ЦСКА все още не се знае. Много държа да играем мач за мач. Знам, че предстои дерби с много публика. Искам феновете да останат доволни. Едва ли ще има някакви изненади в двубоя с ЦСКА. Познаваме се", каза Дерменджиев.