Новото попълнение на Левски Мартин Райнов даде специално интервю пред камерата на Bulgaria ON AIR, в което говори за първите си впечатления на "Герена".

"Чувствам се много щастлив от победата в дербито с ЦСКА, това беше много важен мач за нас. Но това беше просто един от мачовете, които трябваше да спечелим. Имаше емоция, но ние сме професионалисти и трябва да потиснем тези емоции, за да останем с хладен разум и топло сърце", започна доскорошният ас на Берое пред репортера на Спортът ON AIR Десислава Францова.

"Със сигурност победата ни дава увереност и самочувствие. Тя ни трябваше много, защото не започнахме първенството по най-добрия начин старта на първенството, за наше съжаление. Но с тази победа всички си идва на мястото."

"Със сигурност Левски е конкурентоспособен на Лудогорец, но това трябва да го покажем на терена, не само на приказки. През лятото за първи път имаше реален интерес на Левски към мен. Бях много развълнуван, защото разбрах в късен час за интереса на Левски. Славиша Стоянович прояви желание да дойда тук."

"Обстановката в Левски е добра, тук има уважение между футболистите и това е важно за мен. Колективът се подобрява с идването на Живко Миланов и Валери Божинов - много добри футболисти с характери. След победите ще става още по-добре. Сега съм на точното място", каза още Райнов пред Десислава Францова.