Ръководството на Левски ще плати 150 хиляди евро на Рапид Виена за услугите на Дени Алар, пише вестник "Тема спорт". 29-годишният нападател бе привлечен след началото на подготовката. Той ще играе на „Герена" като преотстъпен от австрийския клуб. 

Срокът за наема е 1 сезон. След изтичането му Левски ще може да откупи 29-годишния нападател и да го задържи за още две кампании. От клуба вече са договорили при какви условия това може да стане, както и са уточнили параметрите по бъдещ контракт с австриеца. 

За да придобие напълно правата на играча, Левски ще трябва да плати още 150 хиляди евро, тоест общата стойност на трансфера ще нарасне на 300 хиляди от европейската валута - това разкриха в Австрия.

Освен за Алар сините са платили суми и за привличането на 20-годишните Асен Чандъров и Здравко Димитров от столичния Септември. Двамата засега са последните попълнения на сините. Първите трима нови, акостирали на „Герена" през лятото, пък дойдоха като свободни агенти. 

Това бяха черногорският национален вратар Милан Миятович, гръцкият централен защитник Янис Каргас и аржентинският халф Франко Мазурек. Попълненията на Левски до момента са 6, но се очаква бройката им да нарасне до 9. 

Треньорът Петър Хубчев иска съставът да бъде подсилен още с таран, флангови нападател и ляв бек, който да бъде алтернатива на национала Иван Горанов.