Още по темата

 

Левски напомни на феновете, че "Георги Аспарухов" ще бъде отворен за деца до 14 години и придружител с педагогическо възпитание за мача срещу Ружомберок. Всяка група от десет деца трябва да бъде регистрирана до 19:30 часа на 17-и юли.

Реваншът между двата отбора от 1-ия квалификационен кръг на Лига Европа ще се играе в четвъртък от 19.30 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg. 26-кратният шампион на България има комфортна преднина от 2:0 след първата среща в Словакия.  

"Уважаеми левскари, като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоят-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и Ружомберок може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 18-и юли, четвъртък от 19:30 часа на стадион "Виваком Арена-Георги Аспарухов".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на стадиона деца до 14 години, включително. Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от клубния уебсайт.

За допълнителна информация, записвания и попълнени декларации - milen.zhelev@levski.bg или телефон +359876142494. Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите - 17.07.2019 г., 19:30 часа. Групи, които не са подали предварителна заявка за посещение на двубоя, няма да бъдат допускани на стадиона"
, съобщават от клуба.