Още по темата

 

Нападателят на Левски Станислав Костов направи интересен коментар след победното 4:1 над Дунав в Русе. Голмайсторът от изминалото първенство не успя този път да се разпише, след като на два пъти нацели гредите на домакините.

“Страхотно е да бъдеш на терена, особено когато играеш за Левски. Важното е, че победихме. Доста пропуски направих, всеки изпуска и аз съм човек. Дано в следващия мач да отбележа. Конкуренцията в атака не ме притеснява. Всеки се бори и тренира и по-добрият ще играе. Всичко ще се види на терена. Сега предстои важен мач с Ружомберок. Ще се възстановим и ще се подготвим. Имаме добра преднина, надявам се да продължим”, заяви Костов.

“Вижда се, че не съм много добре. Продължавам да играя на инжекции. Вярвам, че скоро ще се оправя и ще покажа какво мога. Благодарение на мен не паднаха повече голове. Важното е, че играем добре и дано бележим повече”.

“Всеки треньор си има собствено виждане и променя отбора по свой начин. Вижда се, че има положителна промяна при Петър Хубчев, дано тя да продължи. Аз съм щастлив че хората ме оценяват, това ме кара да продължавам да се трудя".

"Искам да покажа, че миналия сезон не е случайност. 24 гола няма как да са случайност. Дано и другите да вкарват, да играем по-добре и Левски да печели”, завърши Костов.