Бившият треньор на Левски Славиша Стоянович отново е в София, за да подкрепи 26-кратните шампиони. Тази вечер от 19:30 часа "сините" приемат Ружомберок при закрити врати на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", в мач реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Специалистът призна пред колегите от "Дарик", че е имал разговори с Петър Хубчев относно възможностите на дадени футболисти.

"Надявам се, че и днес ще съм на късмет на Левски. Тук съм да подкрепям моя отбор. Поздравявам треньорския щаб за свършената работа досега. Гледах първия мач срещу Ружомберок, а също така и битката с Дунав. Какво да кажа, много добре беше. Не е лесно да се вкарат четири гола като гост в Русе.

Поддържам връзка с част от играчите на Левски. Всички са доволни от сегашната ситуация. Пожелавам им успех. Радвам се за всички момчета. Много е трудна работата с Латвия в евроквалификациите.

Групата ни е много тежка. Всички са по-добри от нас. Сега трябва да правим нов план, за да вкараме по-млади футболисти в мъжкия тим. Засега оставам там, нямам оферта от друг отбор.

Рано е да се говори дали Левски може да спечели трофей. Пожелавам всичко най-хубаво на хората в клуба. Левски е любов. Феновете искат победи и купи. Всеки път, когато съм наблизо, ще си подкрепям отбора.

"Имал съм разговори с Петър Хубчев. Говорили сме за отделни играчи и техните възможности", каза Стоянович.