Треньорското ръковод­ство на Левски няма да пази нито един футбо­лист срещу Ботев Пловдив заради реванша срещу АЕК.

Пър­вото домакинство на си­ните за новото първен­ство е в понеделник, а ответният двубой с ки­пърците в четвъртък. Петър Хубчев изобщо не е отписал реванша въпреки трите чисти гола пасив в Ларнака, нито пък ще пра­ви сметки от кондицион- но естество. Наставни­кът не един и два пъти се оплака, че скоро може и някои футболисти да клекнат, но вече има до­статъчно опции за стар­това единайсеторка.

Освен трайните про­блеми сега болен е Ивайло Найденов. Той бе извън строя и за Кипър, което наложи пускането на дес­ния фланг на атаката на Юруков, който не се чув­стваше никак комфортно там и, общо взето, бели­те при трите гола на АЕК във вратата на Левски дойдоха оттам.

Очаква се в атаката пак да стартира Дени Алар. Според хората от "Герена" той не е разколе­бан заради решителния пропуск в първите мину­ти на мача в Ларнака и е решен да направи добър дебют пред публиката на Левски. Конкуренцията му в атака Станислав Костов все така е на обезбо­ляващи и не е готов напъл­но да играе цял мач. А най-новото попълнение Робер­та едва ли ще получи шанс още в понеделник.

Ситуацията с Насиру Мохамед е по-особена. Петър Хубчев явно ще му отдели специално внима­ние, докато се приспосо­би към изискванията му. След мача в Кипър, къде­то крилото влезе като резерва, треньорът зая­ви, че Мохамед не показва някои неща, които би трябвало да може с оглед мястото, от което идва. Така че като титуляр на десния фланг с Ботев ве­роятно ще е Станислав Иванов.