Още по темата

 

АЕК Ларнака ще се стреми да отбележи гол в София, с който да предреши крайния победител в мача от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Левски, коментира говорителят на клуба Кириакос Деметриу.

Кипърците спечелиха с 3:0 първата среща, а в четвъртък гостува на "Герена" за реванша. "Винаги уважаваме нашите съперници. Има още 90 минути. Да, имаме голям аванс, но това в никакъв случай няма да ни отпусне. Искаме да изглеждаме добре в София. Левски е добър отбор и не можем да си позволим подценяване. Без съмнение един наш гол в реванша ще реши всичко", коментира Деметриу.

"Вече познаваме по-добре съперника, защото колкото и добре да си анализирал един отбор, получаваш най-добри впечатления, когато се срещнеш с него на терена. Постигнахме добър резултат на наш терен. Остава да довършим започнатото на стадиона на Левски", допълни той.

"Гости сме, но ще се стремим да покажем нашата игра. Хубавото е, че нямаме кадрови проблеми и всички футболисти са на разположение. Това дава допълнителни опции на треньорите", каза още говорителят на кипърския клуб..

Той припомни, че реваншът на "Герена" е при закрити врати заради наказание на Левски, но фенове на АЕК Ларнака могат да присъстват на трибуните. "Мачът е при закрити врати, но ние имаме право на до 200 билета за двубоя. Очакваме нашите фенове да заявят желанието си за присъстват на стадиона", каза Деметриу.