Още по темата

 

Бившият футболист на Левски и националния тим на България - Александър Александров-Кривия, обяви, че не е доволен от представянето на сините във вчерашния мач срещу ЦСКА. Той допълни, че при 2:0, Левски е трябвало да отсече главата на противника. Също така Кривия смята, че от чужденците на “Герена” само Паулиньо има класа да играе в тима. 

“Блясъкът между сини и червени отдавна се загуби поради много причини. Едната от тях е, че няма толкова много българи. Вчера гледах, че от 22-ма българите бяха осем. За мен това е проблем. Чужденците са чували са за Левски - ЦСКА, но не знаят същността каква е. Времената са такива. Да си говорим истината - футбол се прави не с пари, а с много пари. Има отбори, които дават за стандартите на България добри заплати, но не виждам качество". 

"Ако ме питате за вчерашния двубой кой ми направи впечатление - Паулиньо единствен. Говоря за Левски. Останалите нямат ниво за Левски. Това е мое мнение. Това е, което виждам. Няма я тази класа. До 25-ата минута имаше някаква динамика, но след това и тя падна. Технически да не говорим, че не виждам това, което виждам на други стадиони или това, което ние сме играли. Топката се подава настрани и назад, но не и напред. Не съм в кухнята и не съм запознат с тренировъчния процес, а казвам нещата като футболен човек, през моята призма".

"А тя е малко по-различна - обичам атакуващ футбол. ЦСКА е на колене при 2:0 и Левски трябва да им отсече главата. А какво стана?! ЦСКА се върна в мача и можеше накрая да завърши с победа. Когато водиш на ЦСКА с 2:0, трябва да го нокаутираш и да не може да стане. Но там си има треньори и директори. Не е този Левски, който аз искам да го виждам”, коментира Александров в студио “Дерби”.