Още по темата

 

Спортният директор на Левски Ивайло Петков ще предложи нов договор на десния защитник Живко Миланов. Преди няколко дни ветеранът за пръв път съобщи, че сериозно се замисля да окачи обувките на пирона. На “Герена” обаче нито имат набелязан друг краен бранител, нито смятат с лека ръка да пренебрегнат и лидерските качества на Миланов, пише "Тема спорт". 

35-годишният ветеран е един от малцината в съблекалнята на Левски, които имат влияние спрямо колектива и се ползва с авторитет от играчи, треньори и ръководство.

Капитанът на “сините” има договор до края на този сезон. През зимата пауза той и спортно-техническото ръководство ще седнат да разгледат възможностите за оставане на играча за още една година до лятото на 2021 г. Предвижда се опция, след като със сигурност обяви кога ще се откаже, да остане на работа в клуба. 

Димитър Иванков, на когото клубът обеща да поеме оперативното лечение и възстановяване, също ще продължи на “Герена”, към момента не е ясно дали в школата или в скаутското звено.