Още по темата

 

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че преговори с капитана Живко Миланов за нов договор няма как да има, защото той е израснал на “Герена” и ще подпише това, което му предложи клубът. 

“Преговори с Живко Миланов няма как да има. Той е израснал на “Герена”. Преговори с него няма и да водим. Той е доказал отдавна, че каквото и да му дадем да подпише - ще го подпише. Разговаряли сме с Живко".

След мача с Ботев разговаряхме с него не само за неговия договор, но и за плановете за развитие на този отбор, защото не е тайна, че Живко Миланов е един от най-важните футболисти в съблекалнята. Мисля, че нещата са уточнени." 

"Въпрос на формалност е да подпишем. Въпрос и на желание от страна на Живко е, защото той не е първа младост. Трябва да каже как се чувства физически. Но при всички положения той ще остане да играе поне още една година”, каза Колев, който коментира и зимната селекция на тима.

“Мислим за селекция от два месеца. Има много работа, имаме набелязани футболисти, пътуваме непрекъснато, гледаме играчи, ще се опитаме да привлечем и български футболисти, но по тази тема, сами разбирате, че няма как за ви разкрия повече. Защото нещата са в междинен етап, предстоят разговори."

"Имаме много футболисти с изтичащи договори. И с тях водим разговори. Опитваме се да си представим отбора за две-три години напред”, допълни изпълнителният директор на сините.