Старши треньорът на Левски Петър Хубчев не остана никак доволен от нулевото реми с Локомотив Пловдив в последния мач за годината на "сините".

"Нито от резултата, нито от играта сме доволни. Тактически изиграхме мача добре, но ми се искаше желанието за победа да е по-голямо, особено след червения картон", заяви специалистът. "Малко бяха ситуациите и не можахме да реализираме."

"Тук вече опират нещата и като възможности, индивидуални и като отбор. Теренът не беше подходящ, Локомотив Пловдив е мощен физически отбор. Като цяло можеше много повече да извадим от този мач."

"Мисля, че умората играе голям фактор. Вие гледате от трибуните, аз знам вътре в съблекалнята какво е, всеки един в какво състояние е. Мисля, че голям фактор беще умората. Това беше така последните няколко мача."

"Кой е имал претенции? Кой ви е казал, че сме имали претенции? Ръцете се вдигат на всеки фаул на терена. Ако това са претенции? Никой не е имал претенции."

Относно плановете за зимната пауза, Хубчев отговори: "Тепърва ще се изясняват нещата, сега не можем да кажем нищо. Няма засега (футболисти, които ще бъдат продадени б.р.)"

Относно липсата на Найджъл Робърта в групата, Хубчев уточни: "Контузи се вчера на тренировката, мускулен проблем."

"Толкова можем и това правим. Оценките ги дават други хора", допълни треньорът на Левски.