Днес стана ясно кой е дарил най-много пари на Левски. Името бе обявено лично от изпълнителният директор на "сините" Павел Колев. Това е Александър Ангелов, който е дал 140 000 лева. Както е известно, той бе един от тримата собственици на Левски, заедно с Иво Тонев и Николай Иванов, преди да прехвърлят акциите на Спас Русев.

“Винаги сме имали надежда и тя не е умирала. Мисля, че нещата вървят в добра посока. Надявам се Левски да го чакат още по-добри дни. Неколкократно казах, че Левски е тръгнал в правилна посока. Един от бившите собственици на клуба - Александър Ангелов, дари 140 000 лева".

"Това е най-голямото дарение от физическо лице. Вероятно има и юридически лица, които са дарявали. Иво Тонев, Николай Иванов, Тодор Батков - всички те се обединиха да помогнат на клуба. Без значение, че някои, които доскоро наричаха феновете наркомани, говорят уж в техен интерес. Това е лицемерие”, заяви Павел Колев.

“Аз съм поел ангажимент да кажа, когато има промяна. Много хора ме поздравяват, тупат по рамото и искат да остана в клуба. Не съм аз този, който е направил нещо. Хората, които си дават от заплатата, пари от джоба, те спасяват Левски. Благодарение на тях ще преведем до един-два дни част от заплатите на футболистите. Парите ще дойдат от продажбата на артикули. Ако хората ни подкрепят така, както в момента, ще завършим сезона без проблем".

"След това ще седнем и ще разговаряме с организациите, спонсори и рекламодатели. Сега най-голям разход са заплатите на футболистите. Но няма нормален клуб в света, който да намалява заплатите по средата на полусезона".

"В момента нямаме аналог в историята на българския футбол с продажбата на абонаментни карти. Ако продължим така, Левски ще стане много опасен противник на терена за всеки клуб в България. Една година почти нищо не направихме да ангажираме феновете. Не сме готови от гледна точка на мърчандайзинг, а има огромно търсене. Това ни е един от провалите, но грешката е поправима и се надявам много скоро да има резултат”, добави Павел Колев.