Още по темата

 

Ръководството на Левски се обърна с молба към феновете, притежаващи абонаментни карти, да информират клуба дали ще присъстват на домакинския мач на сините срещу Славия.

Идеята на клуба е ако някой притежава сезонен пропуск, но няма възможност да дойде на "Герена", неговото място да бъде предоставено на друг желаещ да присъства. Припомняме, че през този сезон Левски е продал над 4000 абонаментни карти.

"Левскари, с цел да предоставим възможност на всички желаещи да се сдобият с билет за предстоящия домакински мач със „Славия“ в неделя, 01.03, от 14.15 ч., се обръщаме към притежателите на абонаментни карти със следната молба:

Нека всеки собственик на сезонен билет, който няма да има възможност да посети най-старото столично дерби или е закупил карти, които няма да бъдат използвани за срещата, да ни уведоми за това на имейл info@levski.bg или на телефони 029450737 и 0888329920 с лице за контакт Иван Гълъбов (може да звъните всеки ден между 9.00 и 17.30 ч.).

Необходимата информация трябва да включва сектор, блок, вход и място на съответната карта!

Заявките за това, че пропуските няма да бъдат използвани, трябва да бъдат получени до четвъртък, 27.02, включително, а в петък, 28.02, посочените като свободни места ще бъдат пуснати в свободна продажба за конкретния двубой.

Към 14.00 ч. днес, 24.02, са продадени 1220 билета за предстоящия мач със „Славия“! Благодарим ви за оказаната подкрепа!", пише официалният сайт на сините.