Баскетболният треньор Константин Папазов, който искаше да вземе акциите на футболния Левски от Васил Божков, направи любопитно изказване. В предаването "ЕвроДикоф" той започна да чете хронологията на своите разговори с обвиняемия бизнесмен във "Вайбър". Тити върна лентата към 10 май, неделя.

"Обаждане, разговор седем минути, в който г-н Божков казва: "Искам да бъдеш спокоен, пращам акциите. Има два варианта - на теб или до Бойко, той пак на теб ще ги даде, защото друг идиот няма, който да се намери да ги вземе".

Разказах му какво виждам за Левски и той вика: "Това е розов сън". Вечерта ми се обади в 00:30 часа и ми каза: "Тити, реших - на теб ги пращам, утре ги пращам по DHL. Аз ли да го кажа или ти?" 

Аз акциите нямаше да ги дам на Бойко Борисов. Действията на г-н Божков към министър-председателя са подигравателни. Смятам, че имам едни от най-големите топки в държавата.

На 29 април на обяд г-н Божков обявява на Павел Колев, че ще върне акциите: "Да дойдат предателите, да ги взимат". Под предатели визира синия фен, не конкретно някого. Дарението на Пеевски помага да се отложи мъртвата хватка. Пеевски е помагал много пъти на Левски", каза Тити Папазов.