Даниел Стъридж обеща да тренира повече, за да не пропуска много положения. Нападателят вкара снощи при 3:2 срещу ПСЖ в Шампионската лига, но се отчете и с някои пропуски след центрирания на Робъртсън и Александър-Арнолд. 

Юрген Клоп го похвали за представянето му, но самият нападател бе критичен към себе си след двубоя. 

„Трябва да подобря играта си с глава по време на тренировките, за да гарантирам, че другия път няма да пропусна тези ситуации. Доволен съм, когато съм максимално ефективен, но също така съм и взискателен” заяви футболистът, който естествено бе щастлив от приноса си. 

„Беше страхотно, че мога да помогна и съм благодарен, че мениджърът показа вяра в мен. Мисля, че играхме брилянтно, от началото до края. Освен това се защитавахме добре и в края получихме това, което заслужаваме” добави той. 

„Чувствах се прекрасно. Отдавна не бях стартирал в състезателен двубой и съм много радостен, че успях да помогна да спечелим. Работя наистина много усърдно още от началото на подготовката и съм благодарен, че използвах шанса, който получих. Не се поставям под напрежение и целта е винаги да давам най-доброто от себе си, когато получа възможност за изява, без значение дали стартирам или влизам от пейката” каза още Стъридж.