Ливърпул взе пример от Манчестър Юнайтед и увеличи драстично цената на билетите за фенове на Барселона, които имат желание да посетят гостуването на каталунците от полуфиналите на Шампионската лига. Именно по този начин "червените дяволи" финансираха пътуването на английските фенове до Испания и мърсисайдците възнамеряват да направят същото.

Барселона постави цена от 102 лири (132.50 долара) за билети за феновете на Манчестър Юнайтед, а британските медии съобщиха, че това са най-скъпите пропуски в историята на отбора при гостувания, изключвайки финали. Ливърпул пък получи 4620 билета с цени от по 119 евро (133.70 долара) за мача в Испания на 1-и май, но феновете на "червените" ще плащат само по 88 евро.

Участвайте в играта ни с прогнози в Шампионска лига и печелете награди!

"Всички билети струват по 119 евро, което е съгласно клубната структура на Барселона за мачове от елиминациите на Шампионската лига. В резултат на това Ливърпул промени цената на билетите на феновете на Барселона на същата сума. Разликата ще бъде използвана за обезщетение на феновете на Ливърпул, които ще плащат по 31 евро по-малко до общо 88", съобщават от клуба.

В другия полуфинал в Шампионската лига ще се срещнат Тотнъм и Аякс Амстердам.