Още по темата

 

Лестър в голяма степен беше игнориран като претендент за титлата във висшата лига на Англия, въпреки че върви 2-и в момента и е най-близо до лидера Ливърпул, но мениджърът Брендън Роджърс е доволен, когато ги подценяват.

Лестър постави нов клубен рекорд с осем поредни победи в елита в неделя, когато размаза Астън Вила с 4:1. Така разликата остана 8 точки в полза на лидера от Анфилд, докато Манчестър Сити е на 3-о място с 14 по-малко от Ливърпул.

"Не смятам, че някой е очаквал ние да бъдем някъде там, в подножието на върха. Това, че не ни броят, предполагам, че е част от играта.

Вижте класирането във Висшата лига 

След като Манчестър Юнайтед победи Сити, основната тема беше с колко Манчестър Сити изостава от Ливърпул. Ние уважаваме това мнение и този интерес на хората, но пък просто си вършим работата и сега сме 2-и.


Джейми Варди е голмайстор на Лигата с 16 попадения, а в другата част на терена те са завършвали в седем мача без да допуснат гол, но въпреки това Роджърс смята, че е напълно нормално шампионите от 2016-а година да летят извън обсега на радара.

"Манчестър Сити и Ливърпул- и двата отбора са невероятни и истински мастодонти в Лигата. През миналата година те просто доказаха колко са добри. За нас мога да кажа, че се опитваме да се усъвършенстваме и да скъсяваме дистанцията. Все пак ние сме отбор, който завърши 9-и в последните два сезона, припомни мениджърът от Северна Ирландия.

В следващия кръг Лисиците приемат новака Норич и трябва да спечелят на всяка цена, ако искат Ливърпул да не им избяга с 11 точки след домакинството си на Уотфорд.