Трябваше да вкараме още голове. Това обяви Юрген Клоп след поредната победа на Ливърпул, която доближи тима още до титлата. 

Червените спечелиха с 1:0 гостуването си на Тотнъм след гол на Роберто Фирмино, като вече в 38 мача са без загуба и записаха 20 победи от 21 двубоя през този сезон, за да дръпнат с 16 точки пред Лестър и 17 пред Манчестър Сити. 

„Резултатът е най-важното нещо, но ако все пак имаше отбор, който да заслужава да спечели, това бяхме ние. Всичко трябваше да бъде решено след 50 или 60 минути и със сигурност трябваше да отбележим още попадения” изтъкна германецът. 

„Разбира се, че мачът бе много напрегнат и интензивен. На този стадион не се играе лесно. Съперникът се защитаваше дълбоко и трябваше да бъдем много внимателни за неговите контраатаки” добави още той. 

„Въпросът не е в това дали мисля, че няма как да играем по-добре. Всъщност съм сигурен, че можем да сме още по-силни. Ако обаче бе лесно да се спечели тук, тогава доста отбори щяха да са го направили. Направихме доста добри неща и определено трябваше да спечелим с по-голяма разлика” изтъкна Клоп.