Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев прие философски отпадането от Милан от 1/16-финалите на Лига Европа с общ резултат 0:4. Той заяви, че сблъсъкът с "росонерите" трябва да послужи като урок за разградчани и добави, че целта е седма поредна титла в България.

"Част от израстването на един отбор е да умее да приема загубите с достойнство. Да се учи от грешките си и да се стреми да не ги повтаря. Ще си извадим нужните изводи, за да продължим по план развитието си. Оттук нататък ще се съсредоточим в мачовете от шампионата. Всеки един двубой е важен и трябва да бъдем на познатото високо ниво, което всички са свикнали да наблюдават. Целта пред Лудогорец е ясна. Благодаря на нашите фенове за горещата подкрепа в двубоите с Милан. Приятели, бяхте страхотни!!!", написа Домусчиев във Фейсбук.

Този сезон Лудогорец има сериозна конкуренция за титлата в лицето на ЦСКА. След 21 кръга разградчани са лидери, но имат само точка преднина пред "червените". Днес от 17.30 часа "армейците" са домакини на Черно море, докато в понеделник "орлите" имат трудна визита на Ботев Пловдив.