Универсалният футболист на Лудогорец Лукас Саша почти сигурно напуска тима през лятото. Договорът на бразилеца изтича през юни и едва ли ще бъде подновен, пише "Тема спорт". Саша най-вероятно ще си тръгне като свободен агент.

Към него има сериозен интерес от елита на Израел. Той вече игра там в периода 2013-2015 за Апоел Тел Авив, откъдето дойде в Разград. Миналият и през ЦСКА футболист е получил предложение преди Нова година за нов договор, но желанието му е да продължи другаде. Офертата не е била кой знае колко по-различна от настоящите му условия и това също е оказало влияние.

Към левият бек Натанаел пък има сериозен интерес от клубове от Португалия. Не е изключено той да бъде продаден. Клубове от Бразилия пък искат другия краен бранител Сисиньо. На този етап обаче ръководството на Лудогорец не е склонно да се раздели с него.

В същото време крилото Джоди Лукоки обяви, че не се чувства щастлив в България и в частност в Разград. Това сподели той пред холандското издание ELF Voetbal.

25-годишният Лукоки разкри, че животът в Холандия му липсва, тъй като там е детето му, а също така и голяма част от приятелите му. Лукоки разкри, че е разочарован от факта, че често е ставал жертва на расизъм от трибуните.