Руска съдийска бригада ще ръководи мача на Лудогорец срещу ФК Цюрих от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е на 13 декември от 22.00 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

Главен рефер е Кирил Левников с помощници Валерий Данченко и Максим Гаврилин. Допълнителни асистент съдии са Владислав Безбородов и Алексей Есков. Съдийски наблюдател е Ян Вилем Вегерееф от Холандия, а делегат на УЕФА - Роберт Барчи от Унгария.

Лудогорец подготвя поредната изненада за феновете си, които ще наблюдават на живо мача с Цюрих от група А. Всеки привърженик, дошъл на стадиона, ще получи безплатно луксозен календар на тима за 2019 г. и талон с до 50 процента отстъпка при покупка на артикули от екипировката на тима "Умбро". С него може да се пазарува онлайн на адрес magazin.ludogorets.com. Специален код на талона дава достъп до портала, където са показани всички артикули и отстъпките за тях.

ПФК Лудогорец напомня, че билети за двубоя с швейцарския отбор се продават на клубната база. В четвъртък от 13,00 ч. ще работи касата на улица "Васил Левски".