Треньорът на Лудогорец Антони Здравков едва ли ще може да промени нещо за предстоящото домакинство на Ботев. Орлите направиха сериозен гаф още на старта на пролетния полусезон в Първа лига - 0:0 при визитата на Верея, а в следващия кръг ще мерят сили с Ботев. Двубоят срещу канарчетата е на 19 февруари, вторник, от 15:00 часа в Разград.

За него почти сигурно на разположение на Здравков няма да е Якуб Швиерчок, пише "Тема спорт". Полякът продължава да лекува контузия в петата, която получи по време на зимния лагер в Кипър. Така единствената опция за върха на нападението за треньора ще бъде Клаудиу Кешеру, който не бе на ниво срещу Верея. 

През паузата Лудогорец преотстъпи двама бразилци, които сега можеха да бъдат ползвани - Жоао Паоло бе пратен в Ордабаси, а Жуниор Брандао отиде в Гояс. Срещу пловдивчани се очаква отново извън състава да бъдат оставени вратарят Ренан дос Сантос и левият бек Натанаел. Причината е, че те отказват да продължат договорите си. Стражът е обвързан с клуба до края на годината, а бранителят до лятото. Ако не преподпишат, те няма да играят.