Бившият национал и играч на ЦСКА Станислав Манолев ще продължи кариерата си в шампиона Лудогорец. 33-годишният благоевградчанин в момента договаря личните си условия и продължителността на договора, който ще бъде обявен днес или утре.

Футболистът може да бъде използван еднакво добре и като десен защитник, и като десен полузащитник, което е прекрасна опция за шампионите.

След като Любослав Пенев беше назначен за старши треньор на армейците, първото негово действие беше освобождаването на Манолев. Играчът с 51 мача и 5 гола за националния отбор на България е получил доста позвънявания, но още миналия четвъртък са стартирали разговорите с Лудогорец. Последната оферта, която е имал, била от сериозен отбор от Скандинавия, който обаче не може да се пребори чисто финансово с офертата от Разград.

В Лудогорец тече обновяване на отбора, а някои от футболистите за момента не са се съгласили да продължат договорите си. Титулярен десен защитник в момента в Лудогорец е 30-годишният Сисиньо, чийто договор изтича на 30-и юни 2020-а година, но футболистът през декември е бил обект на интерес от страна на отбори от родната си Бразилия.