В Лудогорец вече работят по подобряването на своя състав, след като този сезон “Орлите” играят под нивото си.

Според хърватското издание Sportske Novosti разградчани са набелязали десния халф-бек на Хайдук (Сплит) Фран Тудор. Въпростиян футболист е на 23 години и има 3 мача за националния отбор на световния вицешампион.

Договорът му с клуба изтича в края на сезона и до този момент той отказва да преподпише, което го прави свободен агент. Логично с оглед на неговите качества, интересът е огромен. Тудор е желан от руски клубове, от полския Лех (Познан) и от Лудогорец, уточнява изданието. Въпросният играч е оценяван на 950 хил. евро, а само преди година стойността му според Transfermarkt е била внушителните 2,5 милиона евро.

Не е тайна, че Лудогорец търси нов десен защитник. Сисиньо играе под нивото си, Станислав Манолев вече е на 33 години, а Лукас Саша се очаква да си тръгне.

А иначе голям плюс за Фран Тудор е, че освен като бек, може да играе и като крило. Макар в Разград да желаят силно хърватския национал, изобщо не е сигурно, че той ще дойде в България, имайки предвид сериозната конкуренция за подписа му.