Екипът на Александър Томаш от Берое е един от вариантите за нов треньорски щаб на ЦСКА от лятото, съобщава "24 часа". В момента „червените" търсят спешно наставник, след като Любослав Пенев си тръгна преди решителните мачове от първенството.

През последните години Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков работят доста добре в България. Първо докараха Верея дори до плейоф за евротурнирите, а сега с Берое си осигуриха четвъртото място в първенството, без да имат селекция като в Борисовата градина.

Постоянен вариант остава и Стойчо Младенов, който обаче има перфектен договор с казахския Кайсар и се движи доста добре в първенството. И компенсацията му е доста сериозна сума, което ще бъде огромна пречка за привличането му.

ЦСКА записа пореден нулев сезон, като завърши 0:0 с Лудогорец в София пред претъпканите трибуни на стадион „Българска армия". Решителният момент бе още в началото, когато Али Coy прати в небесата топката от дузпа, свирена за игра с ръка от защитник на гостите.

Така „червените" остават на две точки от разградчани, които са на крачка от осмата си поредна титла. На тях им предстоят мачове срещу отбори, с които нямат проблеми този сезон, а неудобният Черно море ще трябва да им гостува. 

ЦСКА пък има вечно дерби срещу Левски, като до момента е единственият тим от всички 14 в елита, включително и Верея, който не е вкарал гол на „сините", и гостуване на Ботев (Пловдив), който превърна „червените" в абонат за купата и първенството.