Лудогорец е пред раздяла с двама от резервните си футболисти. Почти сигурно през зимната пауза Разград ще напуснат защитникът Станислав Манолев и вратарят Хорхе Броун, съобщава "Тема спорт".

Аржентинският страж загуби битката за титулярно място с Пламен Илиев и бразилеца Ренан. Той дойде в Лудогорец през юни 2017-а, като подписа за три години. Договорът му с клуба изтича през лятото догодина. Затова “орлите” ще направят всичко възможно да го продадат тази зима, за да вземат някакви пари за него. Ако не успеят, двете страни ще се разделят по взаимно съгласие.

През този сезон около контузията на Ренан Броун попадна в групата за няколко мача, но все още не е записал игрови минути. С оглед завръщането и на Владислав Стоянов, който през уикенда пази за дубъла след близо 1000 дни отсъствие, оставането на Хорхе Броун изглежда още по-нелогично. Реално в момента Лудогорец разполага с цели четирима вратари - Пламен Илиев, Ренан, Броун и Владо Стоянов. Отделно, младежкият национал Даниел Наумов, на когото се предрича добро бъдеще, е под наем в ЦСКА 1948.

Манолев също може да поеме към изхода на “Лудогорец Арена” през зимната пауза. Той дойде в началото на годината, след като се оказа ненужен в ЦСКА. Бившият национал така и не успя да се утвърди като титуляр и е резерва на Антон Недялков, а доста често не попада и в групата. През настоящата кампания има 9 мача в елита. През пролетта пък записа само 5 срещи. Изигра и 2 двубоя за дубъла във Втора лига.