Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че за разградчани е минус това, че мача с Интер ще се играе пред празни трибуни. Както е известно по време на двубоя от 1/16-финалите на Лига Европа утре фенове няма да бъдат допускани до стадион "Джузепе Меаца" заради епидемията от коронавирус в Италия.

Петричев също така сподели, че ако играчите на Павел Върба изчистят грешките от първия мач Лудогорец може да се надява на положителен резултат.

"Не мисля, че това, че няма да има фенове е по-добре за Лудогорец. Нашите футболисти обичат да играят пред пълни стадиони. По-скоро това би било минус за нас. Равенството с Етър няма да повлияе негативно. Най-големите издънки в първенството Лудогорец ги прави между два големи мача в Европа. Този двубой вече е забравен. Има прекалено много мачове до края на първенството. В плейофа си проличава винаги кой е по-добър".

"В спортно-технически аспект нашите очаквания са за добро представяне. Ние винаги играем за победа и не се предаваме. Първият мач играхме на добро ниво, и ако бъдат изчистени грешките, които допуснахме, би трябвало да очакваме положителен резултат", заяви Петричев.

Изпълнителният директор на родния шампион коментира и темата с коронавируса, като заяви, че в Лудогорец поддържат връзка с колегите си от Интер и за момента ситуацията не изглежда толкова притеснителна. Въпреки това разградчани са взели сериозни мерки за здравето на играчите си.

"Всеки човек изпитва притеснения. Ние си даваме сметка, че УЕФА, като струтктура, която поставя на първо място сигурността на футболистите и феновете, е преценила какъв риск поема. Колегите от Интер не показват кой знае колко голямо притеснение. Все пак те се намират на място. Предполагам, че ако имаше нещо притеснително щяха да ни уведомят. Ключовата дума е доверие. Взели сме доста сериозни мерки. В последните дни сме в контакт с различни институции. Преговорили сме всичко. Всичко е обяснено на футболистите", добави Петричев.