Полша - Колумбия, среща от Група "Н" на Мондиала в Русия, стадион "Казан Арена", Казан. 21:00 часа българско време. На живо в Gol.bg:

И двата отбора загубиха първите си срещи, така че този, който победи днес, ще има значително по-големи шансове да премине груповата фаза и да се класира за елиминациите на световните финали в Русия.

Това е първата среща от световни финали между двата отбора, но на южноамериканците не им върви срещу европейски отбори на такъв тип първенства и страната е загубила пет от последните си девет срещи срещу европейски отбори. 

Добрата новина в състава на Полша е, че Глик може да започне сред титулярите, след като имаше проблеми с рамото и пропусна срещата със Сенегал, която "Дружина полска" загуби. 

За латиносите се очаква този път Хамес да започне сред титулярите. 

Ако днес Колумбия загуби мача, то тогава страната  ще повтори постижението си за най-слаб старт на Мондиала - с две поредни загуби, който датира от 1994 година. 

Поляците пък нямат суха мрежа в последните си девет срещи на световни финали и за последно страната стори това срещу Португалия през 1986 година, когато постигна успех с минималното 1:0. 

Срещата можете да следите на живо с чат ТУК