Уулвърхемптън - Манчестър Юнайтед, мач от четвъртфиналите на ФА Къп, стадион “Молиню”, 21:55 ч. българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер ще може да разчита за гостуването на “Молиню” на Андер Ерера, Джеси Лингард и Фил Джоунс. Първите двама тренираха със съотборниците си през седмицата, докато Джоунс се възстанови от грип. 

Юнайтед спечели за последен път турнира през 2016 г., като през миналия сезон игра финал. Самият Солскяер е триумфирал като футболист два пъти с купата на ФА. 

“Те са на седмо място в класирането и имат свой стил на игра. Защитаваха се фантастично срещу Челси миналата седмица, но у дома играят по различен начин”, заяви Солскяер. 

“Вълците” се надяват да се класират за първи път на полуфиналите от 1998 година. “Това е най-големият мач за клуба от доста време насам и ние сме наясно с това”, заяви мениджърът на тима Нуно Ешпирито Санто. 

За домакините в игра се завръща Райън Бенет, който изтърпя два мача наказание. За гостите под въпрос за срещата е Ромелу Лукаку. Твърдо аут заради наказание е Ашли Йънг, докато Алексис Санчес, Хуан Мата, Антонио Валенсия и Матео Дармиан са контузени. 

Резултат: 1:2