Парма - Интер няма да се играе днес. Мачът от 22-ия кръг на Серия А бе отложен заради обилен снеговалеж в Парма. По програма сблъсъка между тима на Валери Божинов и лидера в класирането трябваше да започне днес от 16,00 ч. Той ще се играе на 10 февруари от 21,45 ч.

Причина за промяната е силния сняг, който затрупа Парма в последните часове. Снегът започна още снощи и не е спирал до момента. Много бързо трибуните на "Енио Тардини" останаха под преспи сняг.

Решението за отлагането на срещата не бе заради терена. Заради отоплителната система и покривалата игрището е в отлично състояние и може да се играе на него. Но ситуацията около стадиона и на трибуните е тежка и опасна за публиката.

Днес на обяд в 12,30 ч. българско време префекта на Парма, заедно с представители на двата отбора взеха решение срещата да не се проведе поради опасността за тифозите. Мачът ще се играе на 10 февруари, когато трябва да бъде реванша от полуфиналите за Купата на Италия между Фиорентина и Интер. Този сблъсък е преместен за 14 април.