Още по темата

 

Не толкова резултатът, а играта на Манчестър Сити е особено впечатляваща, заяви капитанът на отбора Венсан Компани след победата с 2:1 срещу Ливърпул в мач от английското футболно първенство. Той добави, че феновете са пренесли емоциите си сред футболистите и това ги е направило много по-силни на терена.

"Не ме вълнува толкова резултатът, колкото страхотната ни игра. Надигравахме се с много силен физически и много агресивен отбор и бяхме равни с тях, ако не и по-добри. Представянето ни бе по-добро от всякога. Дойде от сърцето, а феновете ни са повече от просто 12-и човек. Те те карат да чувстваш нещо, което е трудно да се опише. Ние сме много по-добър отбор, когато играем с емоция", заяви капитанът на Сити.

Компани получи жълт картон за опасно влизане в краката на Мохамед Салах и скамейката на Ливърпул поиска червен, но белгиецът смята, че той щеше да бъде пресилен. "Аз мисля, че това беше добър шпагат, не беше ли? Взех топката и не съм искал да го контузя, бъдете сигурни в това. Или трябваше да му вляза, или да го оставя сам срещу вратата. В мислите ми това решение бе взето много бързо", добави той.